Vardø kommune

Fotballfesten

mandag 21. august 2023

17.00 - 19.00

Fotballaktiviteter på Russevika stadion

Vi inviterer inn alle barn og unge til fotballaktiviteter på Russevika stadion! Det vil bli aktiviteter for alle, uansett ferdighetsnivå! Fotballaktivitetene avsluttes med grilling for både deltakere og foreldre.

19.00 - 21.00

fagkveld for lag og foreninger

Med en kveld bestående av foredrag og gruppearbeid håper vi at lag og foreninger skal ha fått noen knagger til hvordan man kan både rekruttere og engasjere nye og eksisterende medlemmer. Sted: Glasshuset.

Samfunnsdagen

Tirsdag 22. august 2023​

07.00 - 10.00

GRATIS FROKOST TIL ALLE I KOMMUNEN!

Vi inviterer hele kommunen på gratis frokost på glasshuset! Start dagen sammen med oss og et godt måltid.

09.00 - 14.00

SKOLEAKTIVITER

FeFos friluftsskole for 1. – 7. klasse. Trafikksikkerhetsaktiviteter for 10. klasse.

11.30 - 15.30

AGENDA VARDØ

Kan næringslivet i Vardø vinne morgendagen gjennom stolthet og identitet som konkurransefortrinn? Kan vi øke attraksjonen til Vardø ved å jobbe i lag?

Sted: Glasshuset.

Bruk påmeldingsknappen eller send en melding til Roger Finjord på tlf. 913 17 676. Seminaret er åpent for alle! Det er gratis og det vil bli servert både kaffe, kaker og lunsj!

17.00 - 18.30

Torgdag ved glasshuset

Vi inviterer til en torgdag hvor lokale lag og foreninger og våre samarbeidspartnere har satt opp stander. Her er det mulig å være med på konkurranser og aktiviteter for alle!

18.30 - 19.30

grATISKONSERT MED tara

Tara Bloch-Vere kom på 2. plass i The Voice Norge 2022. Hun er en allsidig artist med stor vokal kraft og mye energi. Hun mestrer alt fra soft pop til hard rock og trives derfor i de fleste musikalske sammenhenger. Hun må bare oppleves! Velkommen til gratis konsert med Tara ved Glasshuset.

20.00 - 21.30

klubbkveld med Per Ravn Omdal

Det er en stor glede for Finnmark Fotballkrets å kunne invitere til en inspirerende klubbkveld for trener, ledere og foresatte i klubbene i Vardø, Vi inviterer også klubber fra nabokommunene til å delta! Og naturligvis er denne kvelden åpen også for andre idretter og foreninger!

Vi er så heldig at vi har fått besøk av tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal. Her har et brennende hjerte for fotballens fellesskap og idrettens betydning for bygging av lokalsamfunn!

Sted: Glasshuset. Åpent for alle, ingen påmelding.

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS