En hyllest av frivilligheten i alta

onsdag 1. mars kl. 18.00 - 21.00 på scandic alta

Vi ønsker å takke alle dere som hver dag bidrar til skape et varmere samfunn.
Et samfunn med omsorg og trygghet. Målet er at dere både skal hylles og inspireres!

Med to Norgesmesterskap i vinter i regi av Skialliansen og prosjektet Lys mellom husan i regi av Finnmark Fotballkrets er det en stor glede for oss å sammen kunne invitere til en festkveld for frivilligheten!

Vi inviterer alle lag og foreninger til å ta med sine som gjør en viktig innsats i hverdagen for å få både barn, ungdom og de voksne til å skinne. Om du er trener, leder, aktivitør eller en ildsjel, er du hjertelig velkommen på vår inspirasjonskveld.

Sammen med Equinor skal vi ha en kveld hvor vi setter pris på og viser den hederen alle dere ildsjeler fortjener, det er dere som gjør at det hver dag legger seg noen og tenker at «det er flott å bo her vi bor!».

En smakfull middag, dyktige forelesere og god underholdning sammensatt med den flotte praten rundt bordene vi vet bare ildsjelene kan skape, gjør oss helt sikre på at dette blir en utrolig kjekk kveld for alle.

Hele kvelden er gratis!

PROGRAM FOR KVELDEN:

17.30: Dørene åpner.
18.00: Velkommen ved ordfører Monica Nielsen.
18.10: Middag serveres.
19.00: Dessert.
19.20: Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
19.45: Musikalsk innslag.
20.00: Sofaprat
20.20: Quiz.
20.40: Roger Finjord.
20.55: Avslutning

Med forbehold om programendringer.

Hovedpartner for Skialliansen:

Påmeldingsfristen er satt til FREDAG 17. februar:

For spørsmål: Aleksander Johansen
aleksander.johansen@fotball.no
Mobil 970 31 882

Takket være våre samarbeidspartnere er alle aktiviteter GRATIS å delta på!

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS