Inspirasjonskveld

Tirsdag 31. mai, Lakselv VGS

Kjære Porsanger kommune!

Tirsdag 31. mai 2022

Tusen takk for at vi fikk komme på besøk med vårt prosjekt.

Det ble en fantastisk kveld med frivilligheten i kommunen, og vi håper å ha skapt en ekstra inspirasjon i det videre arbeidet. Vi kan i hvert fall si at vi lot oss inspirere av dere!

Vi håper at alle innbyggerne i kommunen tar en ekstra titt på bildene under. Dette er noen av menneskene som hver dag bidrar til Lys mellom husan i Porsanger. Husk å sett pris på dem!

Til sist, frivilligheten har plass til mange flere! Og her er noen stikkord fra kvelden på hvorfor akkurat du bør bli med: mestring, samhold, glede, sosialt, vennskap, gjøre en forskjell.

BILDEGLIMT fra inspirasjonskvelden

Klikk på bildene for større utgave. Alle foto: Anders Homlong Abrahamsen

Vi er tilbake i porsanger 22. - 23. august 2022

SAMARBEIDSPARTNERE:

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS