ALTA kommune

Fotballfesten

mandag 12. juni 2023

16.00 - 20.00

Fotballaktiviteter i finnmarkshallen

I samarbeid med Finnmarkshallen inviterer vi alle i barneskolealder til fotballaktiviteter i Finnmarkshallen! Der blir det aktiviteter for alle, uansett ferdighetsnivå, med grillmat til både barn og voksne når fotballaktivitetene er ferdig. Husk påmelding! Aktivitets vil bli delt i to slik at de yngste er i første pulje, og de eldste trinnene i neste pulje.

19.00 - 21.00

fagkveld for lag og foreninger

Med en kveld bestående av foredrag og gruppearbeid håper vi at lag og foreninger skal ha fått noen knagger til hvordan man kan både rekruttere og engasjere nye og eksisterende medlemmer. Sted: Finnmarkshallen.

Samfunnsdagen

tirsdag 13. juni 2023

07.00 - 10.00

GRATIS FROKOST TIL ALLE I KOMMUNEN!

Vi inviterer hele kommunen på gratis frokost i Finnmarkshallen! Start dagen sammen med oss og ett godt måltid.

09.00 - 14.00

SKOLEAKTIVITER

FeFos friluftsskole for 5. klasse.

11.30 - 15.30

AGENDA ALTA

Kan vi øke attraksjonen til Alta ved å jobbe i lag?

Blant foreleserne kan vi nevne navn som: Trond Mohn, Ole Steinar Østlyngen, Selma Bodøgaard, Oddgeir Altmann Nilsen og Kjetil Kristensen. Sted: Scandic Alta

Bruk påmeldingsknappen eller send en melding til Roger Finjord på tlf. 913 17 676. Seminaret er åpent for alle! Det er gratis og det vil bli servert både kaffe, kaker og lunsj!

17.00 - 18.30

TORGDAG I GÅGATA

Vi inviterer til en torgdag hvor lokale lag og foreninger og våre samarbeidspartnere har satt opp stander. Her er det mulig å være med på konkurranser og aktiviteter for alle!

18.30 - 19.30

grATISKONSERT MED ROLFFA

På torget i Alta sentrum.

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS