STJERNEHELGA I BILDER

28. - 29. oktober 2023

For en inspirerende helg!

28. - 29. oktober 2023

Finnmark Fotballkrets i samarbeid med våre partnere inviterte alle ungdommer og voksne med funksjonsnedsettelser til en spennende aktivitetshelg i Alta, 28. - 29. oktober 2023.

For en fantastisk trivelig stjernehelg vi hadde med 55 utøvere fra hele Finnmark🤩

Det ble vist en utrolig idrettsglede, stiftet nye gode vennskap og sist men ikke minst ble det helg med en herlig stemning!

Tusen takk til alle som var med å bidro til at helga ble så flott som den ble!

De gode aktivitetsskaperne som gjorde at utøverne fikk prøve både turn, volleyball, fotball og bowling. Tusen takk Alta Turnforening, Alta Volleyballklubb og Alta IF Fotball.

Også mange tusen takk til Alta folkehøgskole som lagde en fantastisk aktivitet med hinderløype og bålkos ute for deltakerne.

Også har vi fantastiske Tanja Elina Lund-Lyngmo som hadde oppvarminger full av liv og røre før hun på lørdagskvelden underholdte, skapte allsang og dans på banketten! Du er vår helt.

Øystein og Full Spiker gjorde at vi fikk en proff scenerigg med lyd og lys vi bare kunne drømme om!

Stor applaus også til vår kjøkkensjef Markus som med sitt team laget fantastisk mat gjennom hele helga.

Også mange tusen takk til Norsk Forbund for Utviklingshemmede, Stiftelsestilsynet, FeFo og resten av Lys mellom husan sine samarbeidspartnere for at dere gjør det mulig for oss å skape slike helger!

 

Alle de flotte bildene er tatt av Frank Rune Isaksen i Frikant. I tillegg har han laget en flott stemningsfull video fra helga. Tusen takk! ❤️

 

Mange fantastiske minner vi skal ta med oss til vi sees igjen i 2024!❤️

BILDEGLIMT fra STJERNEHELGA I ALTA

Klikk på bildene for større utgave. Alle foto: Frank Rune Isaksen, Frikant.no

SAMARBEIDSPARTNERE:

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS