STJERNEHELGA I BILDER

22. - 23. oktober 2022

For en inspirerende helg!

22. - 23. oktober 2022

Finnmark Fotballkrets i samarbeid med våre partnere inviterte alle ungdommer og voksne med funksjonsnedsettelser til en spennende aktivitetshelg i Alta, 22. - 23. oktober 2022.

Denne helgen samlet vi de som viser mest glede og stolthet når de driver med idrett, nemlig stjerneutøverne!

Lørdagen startet med fantastisk lunsj for alle deltakere. Det ble også utdeling av både gensere og drikkeflasker til utøverne som de brukte gjennom hele dagen.

Etter lunsj deltok de på BlimE-dansen sammen med Alta IF sin maskot Runi. De var med på innmarsjen sammen med lagene i kampen mellom Alta IF og Bærum SK, det var super stemning i spillertunnelen der både spillere og stjerneutøvere var fornøyd med at de fikk gå ut i lag!

Etter den flotte innmarsjen fulgte alle deltakere nøye med på 1. omgangen før man i pausen spilte showkamper i fotball rett fremfor hovedtribunen, det ble også spilt bowling der kjeglene fløy vegg i mellom etter strike på strike!

Når pausen var over gikk alle stjerneutøvere opp i flerbrukshallen. Der sto Alta IF Volleyball, Alta Turnforening og Alta Klatreklubb klare til å ta i mot deltakerne. Det var mye idrettsglede og mestring å spore blant utøverne, men vi er også veldig imponert over de gode og forberedte instruktørene som skapte fantastiske rammer for stjerneutøverne!

Når aktivitetene var over var det hjem og slappe av i noen minutter før seminaret for ledsagere startet på Scandic Alta. Ett utrolig flott seminar hvor blant annet BUL Håndball fortalte om veien sin til der de er idag. Alta IF Fotball fortalte om sine stolte øyeblikk, også blant annet Porsanger Idrettslag fortalte om hvordan de driver inkluderingsarbeidet.
Det hele ble avsluttet med en drøfting på hva vi kan få til i kommunene. Stjerneutøverne? De storkoste seg med brettspill i naborommet!

Etter seminar og brettspill var det klart for bankett! Og FOR en stemning det var! Utøverne hadde fått ønske hva de ville spise, og Scandic Alta innfridde med nydelig taco til alle bankettdeltakere.

Kveldens underholder Tanja Elina Lund-Lyngmo skapte TIDENES beste stemning, med både dans og sang! Alle på banketten var med på både allsang og dans fra scenen, en helt enorm opplevelse og stemning du bare kan kjenne på om du var der.

Frank Rune fra Frikant Mediedesign hadde satt opp en fotoboks for alle deltakere som ønsket å ta bilde. Blitsregnet var det lett å legge merke til da mange ønsket å ta bilde.

Søndagen startet med felles frokost på Scandic før vi beveget oss opp i Finnmarkshallen igjen. Her fortsatte vi med full innsats med aktiviteter før vi avsluttet med felles lunsj.

Alt i alt en helt perfekt helg sammen med våre stjerneutøvere!

Tusen takk til som bidro til en minnerik helg! Vi sees samme helg neste år!

BILDEGLIMT fra STJERNEHELGA I ALTA

Klikk på bildene for større utgave. Alle foto: Frank Rune Isaksen, Frikant.no

SAMARBEIDSPARTNERE:

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS