PORSANGER kommune

22. - 23. august 2022

Så godt å se dere igjen!

Det er med stolthet og stor glede at vi i Finnmark Fotballkrets igjen får muligheten til å reise rundt for å treffe alle flotte innbyggere i vakre Finnmark!

Vi håper at dere er like klare som oss når vi besøker dere i Porsanger kommune med Lys mellom husan 22. - 23. august 2022

Etter tre flotte år med prosjektet Jakten på bolyst er vi nå klare med vårt oppfølgeren, Lys mellom husan. Det var ett rungende ja i fotballkretsen, når vi bestemte oss for å igjen besøke Finnmarks kommuner, og denne gangen alle 18!

Vi er utrolig ydmyke over hvordan vi ble tatt imot sist vi besøkte dere. Godt oppmøte, mange brede smil og tomler opp gjorde oss enda mer glad i Finnmark!

Under Lys mellom husan vil det være aktiviteter for alle. Frokost for hele kommunen, næringslivsseminar, konsert og fotballaktiviteter bare for å nevne noe!

Vi må også takke våre fantastiske samarbeidspartnere som virkelig brenner for Finnmark! FeFo er hovedpartner for prosjektet, og det var de som sto fremst i drakta og sa at vi sammen måtte lage ett nytt prosjekt!

Vi håper dere benytter muligheten til å bli bedre kjent med våre samarbeidspartnere i løpet av disse dagene!

Da gjenstår det bare til slutt å ønske dere hjertelig velkommen til Lys mellom husan!

Vi håper at dere blir med å skape den folkefesten bare dere i Porsanger kommune kan skape!

Med hilsen Finnmark Fotballkrets og FeFo

Takket være våre samarbeidspartnere er alle aktiviteter GRATIS å delta på!

Fotballfesten

Mandag 22. august

09.00 - 13.00

skoleaktiviteter

Trafikksikkerhetsaktiviteter med 1.-7. trinn

16.30 - 19.00

fotballaktivteter på kunstgressbanen i lakselv

Aktiviteter for alle, uansett ferdighetsnivå!

19.00 - 21.00

fagkveld for lag og foreninger

Med en kveld bestående av foredrag og gruppearbeid håper vi at lag og foreninger skal ha fått noen knagger til hvordan man kan både rekruttere og engasjere nye og eksisterende medlemmer. Sted: Klubbhuset til Porsanger IL.

Samfunnsdagen

tirsdag 23. august

07.00 - 10.00

gratis frokost til alle i kommunen!

Vi inviterer hele kommunen på gratis frokost i idrettshallen! Start dagen sammen med oss og ett godt måltid.

09.00 - 12.00

Næringslivsseminar

Kan næringslivet i Porsanger vinne morgendagen gjennom stolthet og identitet som konkurransefortrinn? Kan vi øke attraksjonen til Porsanger ved å jobbe i lag?

Sted: Klubbhuset til Porsanger IL.

Bruk påmeldingsknappen eller send en melding til Roger Finjord på tlf. 913 17 676. Seminaret er åpent for alle! Det er gratis og det vil bli servert både kaffe, kaker og lunsj!

09.00 - 14.00

skoleaktiviteter

FeFos friluftsskole for 1. – 9. klasse. Trafikksikkerhetsaktiviteter for 10. klasse.

17.00 - 18.30

torgdag i Storhallen (mrk. flyttet!)

Vi inviterer til en torgdag hvor lokale lag og foreninger og våre samarbeidspartnere har satt opp stander. Her er det mulig å være med på konkurranser og aktiviteter for alle! VIKTIG!! Grunnet utfordrende værmelding i dag, er torgdagen flyttet inn i Storhallen!

18.30 - 20.30

konsert med rolffa

Konsert er flyttet inn i Storhallen! Lokale artister spiller varmer opp før Finnmarksbandet Rolffa entrer scenen. God stemning.  Det vil også bli servert Bidos! Gratis for alle! Velkommen!

Med forbehold om programendringer. Følg med på denne siden eller på vår Facebookside.

Velkommen til Næringslivsseminar

Tirsdag 23. august kl. 09.00 - 12.00 i klubbhuset til Porsanger IL

Kan næringslivet i Porsanger vinne morgendagen gjennom stolthet og identitet som konkurransefortrinn? Kan vi øke attraksjonen til Porsanger ved å jobbe i lag?

For at bedrifter i Porsanger skal være attraktiv så må også stedet og lokalsamfunnet være attraktivt! Kan det lokale næringslivet bidra til å bygge lokal merkevare? Kan vi sammen bidra til at stolthet også er kapital?

Gjennom en kombinasjon av presentasjoner, sofadebatter og innspill fra salen inviterer Lys mellom husan til et seminar som vi håper og tror vil inspirere og utvikle næringslivet i kommunen!
Dere vil få møte våre partnere, kommunen, lokale bedrifter og ungdommer som alle tror på en framtid i Porsanger!

Seminaret er åpent for alle! Det er gratis og det vil bli servert både kaffe, kaker og lunsj!

Tema vi skal innom:

  • Framtidens arbeidskraft i Porsanger – hva betyr identitet og stolthet for rekruttering?
  • Det er tre drivere som gir konkurransefortrinn; Attraksjon, bærekraft og digitalisering.  Hva betyr dette for næringslivet i Porsanger?

PÅMELDING INNEN FREDAG 19. august kl. 16.00

Du kan også sende en e-post til roger.finjord@fotball.no
eller mob. 913 17 676

SAMARBEIDSPARTNERE:

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS