STJERNEHELG

Alta, 22. - 23. oktober 2022

Finnmark Fotballkrets i samarbeid med våre partnere har den store glede å invitere alle ungdommer og voksne med funksjonsnedsettelser til en spennende aktivitetshelg i Alta 22. - 23. oktober. Samlingen er for alle som er 12 år og eldre!

På Stjernehelga vil det legges opp til at deltakerne får prøve seg på mange ulike aktiviteter og idretter. Det vil også bli mye sosialt samvær, blant annet med bankett lørdag kveld. Og absolutt alt er gratis!

Finnmark Fotballkrets har holdt av rom på Scandic Hotel for tilreisende deltakere og ledsagere 22. – 23. oktober. Vi dekker også overnatting 21. – 22. oktober for de som ønsker å ankomme fredag.

Gjennom prosjektet Lys mellom husan dekker fotballkretsen alle overnattinger, måltider og deltakelse på samlinga for utøvere og ledsagere!

Vi inviterer også til et spennende fagseminar der vi sammen skal se på hvordan vi kan øke aktivitetstilbudet i og på tvers av kommunene i Finnmark for de som har funksjonsnedsettelser. Seminaret har fått tittelen: La oss skape stolte øyeblikk rundt i fylket!

Påmeldingsfristen er satt til onsdag 5. oktober:

lørdag 22. oktober

Oppmøte i Finnmarkshallen. Velkommen!

Alta-Bærum, PostNord-ligaen. Vi deltar under innmarsjen og spiller fotballkamper på banen i pausen

Fri for deltakerne.

Seminar for ledsagere på Scandic: La oss skape stolte øyeblikk rundt i Finnmark!

Bankett på Scandic for deltakere og ledsagere.

søndag 23. oktober

Frokost for alle deltakerne på Scandic

Aktiviteter

Lunsj i Finnmarkshallen.

Avslutning

For spørsmål om samlinga er dere velkommen til å ta kontakt med daglig leder i Finnmark Fotballkrets, Roger Finjord, på mob.91317676 eller e-post roger.finjord@fotball.no

Takket være våre samarbeidspartnere er alle aktiviteter GRATIS å delta på!

«Lys mellom husan» er et fireårig prosjekt ledet av Finnmark fotballkrets og skal ut til alle kommuner i Finnmark. Konseptet bygger på Jakten på bolyst-prosjektet som ble avsluttet i 2021 og skal inspirere til mer frivillighet og økt aktivitet. Prosjektet er helårlig og skal ut med to dagsarrangementer i hver kommune – et for samfunn og et for fotball. I tillegg vil det bli flere aktiviteter gjennom årene i hver enkelt kommune, blant annet en inspirasjonskveld for frivilligheten.

ET PROSJEKT I REGI FINNMARK FOTBALLKRETS